Sqits logo

PHP developer

Ben jij een echte PHP-mastermind? Als PHP developer bij Sqits ga je aan de slag om online maatoplossingen voor onze klanten te maken. Bij Sqits werken we onder andere aan een internationale applicatie in de voedselindustrie met verschillende modules zoals; e-learning, inspectierondes, handboeken en productspecificaties. We bouwen en onderhouden een uitgebreid volgsysteem voor subsidieaanvragen en ontwikkelen een innovatief narrowcastingsplatform voor verschillende branches.

 

Wij zijn een jong bedrijf en groeien hard. Daardoor zoeken wij nieuwe collega’s die met ons aan de slag gaan om de klant blij te maken. Ben jij de nieuwe backend developer die samen met ons briljante ideeën gaat bedenken en uitwerken?

 

Hoe ziet je dag eruit?

Na de reis naar het fantastische Zoetermeer kom je aan op kantoor. Je zet natuurlijk eerst een bak koffie (of thee) klaar, zodat je optimaal aan de slag kunt. We beginnen de dag met een rise-up meeting om te bespreken wat iedereen gisteren gedaan heeft en wat je die dag gaat doen. Dan ga je aan de slag. Je bent bezig met het bedenken van oplossingen over vraagstukken die de klant heeft voor een applicatie. Je schrijft codes die het hele bedrijf kan begrijpen en die er netjes uitzien. Je houdt de klanten op de hoogte hoe het gaat, en belt de klant zo nu en dan. Zo wordt de applicatie steeds een stukje beter.

 

Hoe ga je dat precies realiseren?

Je realiseert dat door in een team samen te werken. Je lost samen de problemen op en bent niet bang om zo nu en dan een vraag te stellen of iemand anders te helpen. Je let ook altijd op de details en blijft rustig als dat nodig is. Er zal natuurlijk wel eens een probleempje om de hoek kijken, maar jij bent de held die dat probleem kan oplossen.

 

Wat vragen we van jou?

 • Je bent een PHP-guru en vind je rust in het schrijven van if-else statements.
 • Je werkt resultaatgericht en hebt een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding.
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar, maar daar kunnen we altijd nog over praten.
 • Ervaring met Laravel, SCRUM en GIT is een pre.

 

Wat bieden we jou?

 • Een salaris dat hoort bij je werkervaring.
 • Goede arbeidsvoorwaarden in een fijne, informele organisatie.
 • Een leuke, uitdagende baan bij één van de snelst groeiende bedrijven in Zoetermeer.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen, samen met de rest van het team.
 • Leuke collega’s die bereid zijn met je mee te denken en waar je zo nu en dan een potje mee kunt darten.
 • Verse lunch van de zaak en een gezellige vrijdagmiddag borrel.
 • Een werkplek op ons kantoor in Zoetermeer.

 

Lijkt deze vacature van Sqits jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct en stuur een e-mail met je CV en motivatie naar werkenbij@sqits.nl. Dan zien we je snel verschijnen voor een leuk gesprek!

 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.